¦    Főoldal    ¦    Hasznos linkek    ¦    Gy.F.K.    ¦    Bemutatkozás    ¦

Hasznos linkek

portfolio.hu

A nemzetközi és a hazai gazdasági, tőzsdei információkat szinte a megjelenésük pillanatában közzéteszik. A gyorsaságnak ára is van: ugyan az a hír, javításokkal vagy kiegészítésekkel, néha több verzióban is megjelenik, tehát többször is el kell olvasnunk, ha jól informáltak szeretnénk lenni.
A portál azoknak ajánlható, akik mindenről tudni akarnak, illetve folyamatosan szeretnék követni az eseményeket.

Szolgáltatások >>> Adatletöltés menüpont : Évekre visszamenő adatsorok tölthetőek le részvényekről, befektetési alapokról, állampapírokról és deviza árfolyamokról.


betbulls.hu

A webhely ingyenes szolgáltatásai közül kiemelném a tőzsdével és a technikai elemzéssel kapcsolatos elméleti részt. A szerzők hatalmas anyagot gyűjtöttek össze a tőzsdei alapismeretekről, a technikai elemzésről, azon belül is az indikátorokról, az alakzatokról, stb.


Tőzsde fórum

Moderált fórum tőzsdével kapcsolatos témákban. Kezdők számára ajánlom, akik kérdezni szeretnének, illetve azoknak, akik szívesen megosztanák tapasztalataikat másokkal.


Yahoo Finance

Grafikonok, történeti kereskedési adatok a nemzetközi és az amerikai tőzsdeindexekről és az amerikai részvényekről, opciókról, stb. (Az amerikai történeti adatok pontosak, de a nemzetközi adatokban szoktam lyukakat vagy hibákat találni.)


Zsiday Viktor blogja

Rendszeresen megjelenő írások a főbb piaci trendekről, érthető formában megfogalmazva. Amiket én különösen szeretek ezekben a cikkekben: széles látókör, történelmi analógiák, és mindenek előtt a józan ész.